10 Oppervlakkige dingen waar jongens vrouwen voor beoordelen, volgens een man

Hoewel niet alle jongens oppervlakkig of oppervlakkig zijn, worden velen van ons afgeschrikt door een paar behoorlijk dwaze dingen als het gaat om de vrouwen met wie we uitgaan. Lees Verder

Tijd om de verbinding te verbreken: 14 manieren waarop sociale media u de slechtste maken

Denk eens terug aan de laatste keer dat je een hele dag hebt doorgebracht zonder een van je sociale media-accounts te checken. Kan je je er geen herinneren? Je bent niet alleen. De meesten van ons zijn tot op zekere hoogte afhankelijk geworden van onze aanwezigheid op sociale media, maar er is een gezonde manier om actief te zijn op sociale media en een ongezonde […] Lees Verder

Mijn ex blokkeerde me op sociale media en het voelde erger dan onze daadwerkelijke breuk

Ik was eigenlijk oké toen mijn ex me dumpte omdat ik dacht dat we nog steeds vrienden konden zijn. Toen blokkeerde hij me op sociale media en het raakte me echt. Lees Verder

Plus-size model in relatie met kleine man met progeria houdt vol dat grootte er niet toe doet

Ze verwierp beweringen dat hun relatie een publiciteitsstunt is. Lees Verder

Ik werd gepest op school en heb nog steeds te maken met de gevolgen

Pesten is een serieus probleem voor jongeren in de wereld van vandaag, maar het is nauwelijks een nieuwe trend. Het is zo ernstig dat het bijna 15 jaar geleden mijn leven beëindigde. Ik zat van 1998 tot 2002 op de middelbare school, maar mijn probleem met pestkoppen begon lang daarvoor, helemaal in de tweede klas. Vanaf die allereerste ervaring, […] Lees Verder

Een 'fatsoenlijke' man is niet goed genoeg voor mij - ik heb meer nodig

Als je Mr Right zoekt, is de fatsoenlijke man soms niet genoeg. Lees Verder

Leren van je fouten uit het verleden betekent niet dat je ze moet vasthouden

Er circuleren veel tegenstrijdige adviezen over hoe je je beste leven kunt leiden. Kijk niet achterom, maar leer van je fouten. Wat je ook doet, herhaal je fouten niet, maar besteed er ook niet te veel tijd aan om je er zorgen over te maken. Wat we ook doen, we kunnen nooit helemaal ontsnappen aan ons verleden — maar dat […] Lees Verder

22 Vervelende teksten die alleenstaande vrouwen ontvangen

Als je een alleenstaande vrouw bent, is het een dagelijkse gebeurtenis om vervelende sms'jes te ontvangen. Lees Verder